Chained Together İndir + ONLİNE - v1.7.3

Chained Together İndir + ONLİNE - v1.7.3


Genel Bakış

Chained Together sizi cehennemin kızgın çukurlarının derinliklerinde başlayan yoğun ve heyecan verici bir maceraya davet ediyor. Arkadaşlarınıza zincirlerle bağlı olarak göreviniz cehennemden kaçmak için mümkün olduğunca yükseğe tırmanmak. Zıplarken, platformlara tırmanırken ve kavurucu sıcaktan kaçarken hassasiyet, koordinasyon ve ekip çalışması çok önemlidir. Her biri benzersiz zorluklar sunan ve farklı stratejiler gerektiren çok sayıda dünyadan geçin.


Hikaye

Cehennemin derinliklerinde mahsur kalan siz ve arkadaşlarınız kelimenin tam anlamıyla birbirinize zincirlenmiş durumdasınız. Tek kaçış umudunuz, giderek zorlaşan bir dizi dünyadan tırmanmak. Her atlayış, her tırmanış ve her karar, hain platformlarda gezinmek ve amansız sıcaktan kaçınmak için mükemmel bir şekilde koordine edilmelidir. Zirveye ulaşmayı ve cehennemi zincirlerinizden kurtulmayı başarabilecek misiniz?


Temel Özellikler

  • İşbirliğine Dayalı Oynanış: İster tek başınıza ister arkadaşlarınızla oynayın, ekip çalışması çok önemlidir. Engelleri aşmak ve daha yükseğe tırmanmak için ortaklarınızla koordinasyon sağlayın.
  • Çeşitli Dünyalar: Her biri becerilerinizi ve ekip çalışmanızı test etmek için yeni ve benzersiz zorluklar sunan çeşitli dünyaları keşfedin.
  • Gerçekçi Zincir Fiziği: Sizi bağlayan zincir görsel bir unsurdan daha fazlasıdır. Bir fizik simülasyonuna göre davranır, platformların etrafını sarar ve hareketlerinizi etkiler.
  • Çoklu Oyun Modları: Üç oyun modundan birini seçin:
  • Acemi: Önemli bir düşüşten önce ulaşılan en yüksek noktaya geri dönmenizi sağlar.
  • Normal: Yardım yok; düşerseniz baştan başlarsınız.
  • Lav: Yükselen lavlar tarafından tüketilmekten kaçınmak için hızlıca tırmanın. Lider tabloları ve Steam başarıları yalnızca Normal ve Lav modlarında mevcuttur.
  • Tek ve Çok Oyunculu Modlar: Dört oyuncuya kadar destekleyen yerel çok oyunculu modda tek başınıza oynayın veya arkadaşlarınızla takım kurun.
  • Otomatik Kaydetme: Başlangıç ve Normal modlarında oyun düzenli olarak otomatik olarak kaydedilir ve aynı modda ve aynı sayıda oyuncuyla oynamanız koşuluyla kaldığınız yerden devam etmenize olanak tanır.
  • Liderlik Tabloları: Kaçış sürelerinizi takip edin ve farklı oyuncu konfigürasyonlarına dikkat ederek liderlik tablolarındaki diğerleriyle karşılaştırın.

Sistem Gereksinimleri:

Bileşen Minimum Önerilen
İşletim Sistemi Windows 8/10/11 64 bit Windows 8/10/11 64 bit
İşlemci Intel Core i5-6600 @ 3.1 GHz veya AMD R5 1600X @ 3.5 GHz veya eşdeğeri Intel Core i5 10400 3.1 GHz veya AMD Ryzen 5 2600x 3.1 GHz
Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 1650 veya eşdeğeri/td> NVIDIA GeForce RTX 3060 veya eşdeğeri
RAM 8 GB 16 GB veya daha fazla
Disk alanı 6 GB kullanılabilir alan 6 GB veya daha fazla

Oyunun İçinden Görseller:


İNDİRME KISMI


Yorum Gönder

0 Yorumlar