ContractVille İndir

ContractVille İndir


Genel Bakış

Adım atın ve sıfırdan CEO'luğa yükselin! ContractVille, bir liman kasabasında başlayarak kendinizi iş dünyasında kanıtlamanızı sağlayan heyecan verici bir simülasyon oyunudur. İlk adımınızı atarken neredeyse hiç parasız başlıyorsunuz. Ancak mahallede biraz iş alarak mütevazı bir gelir elde edebilirsiniz. Daha sonra en fazla dört kişilik bir ekip kurarak iş bölümü yapın ve şirketinizi kurun. Her bir ekip üyesini çeşitli konularda yetkilendirerek başarıya giden yolda ilerleyin.


Daha fazla özgürlük ve yaratıcılık için bir arazi satın alın. Kendi evinizi tasarlayın ve inşa edin, içine kişisel dokunuşlarınızı ekleyin ve açık artırmada satın alın. Toprak tamamen sizin kontrolünüzde!


Eğer arkadaşlarınızla birlikte oynamayı hayal ediyorsanız, şans sizinle! CO-OP moduyla birlikte şirketinizi arkadaşlarınızla kurun ve işleri birlikte yönetin. Ancak dikkat edin, işbirliği yaparken her zaman eğlenceli anlar yaşanabilir (belki de bazı trollerle başa çıkmak zorunda kalırsınız!).


Stresinizi atmak için biraz eğlenceli aktivitelere de zaman ayırabilirsiniz. Bir balyozla büyük bir evi yıkın veya temizleyin. Becerilerinizi geliştirmek için tecrübe kazanın ve hangi alanlara odaklanmak istediğinizi belirleyin.


Para kazanmanın çeşitli yollarını deneyin, kargo teslimatı yaparak gelir elde edebilir veya sözleşmeler yaparak işler alabilirsiniz. Sözleşmeler dekorasyon, yıkım, inşaat, lojistik işleri veya bunların bir karışımını içerebilir, bu yüzden işlerinizi akıllıca seçin ve başarılı olun!


ContractVille, kendi işinizin patronu olma hayalinizi gerçeğe dönüştürmenin heyecanını sunuyor. Hazır mısınız kendi imparatorluğunuzu kurmaya? Hemen ContractVille İndir veya ContractVille Torrent İndir ve iş dünyasında yükselmenin keyfini çıkarın!


Sistem Gereksinimleri:


Bileşen Minimum Önerilen
İşletim Sistemi Windows 10 64 bit Windows 10/11 64 bit
İşlemci AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i5-8400 AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 7700K
Ekran Kartı AMD Radeon RX-Vega 64 / GeForce GTX 1080 AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB), AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB), NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER (8 GB), NVIDIA GeForce RTX 3060 (8 GB)
RAM 16 GB 32 GB veya daha fazla
Disk alanı 30 GB kullanılabilir alan 30 GB veya daha fazla


Oyunun İçinden Görseller:



İNDİRME KISMI



Yorum Gönder

0 Yorumlar