Maiden and Spell İndir

Maiden and Spell İndir


Genel Bakış

Maiden and Spell'de basitlik derinlikle buluşuyor. Versus Modunda arkadaşlarınıza karşı hızlı tempolu 1'e 1 maçlara katılın veya Hikaye Modunda çeşitli rakiplere ve karmaşık bullet hell boss saldırılarına karşı kendinize meydan okuyun. Karmaşık kombolar veya yakın dövüş saldırıları olmadan, odak noktası yetenekli büyü yapma ve çevik manevralar. Her bakirenin yetenekleri sadece bir tuşa basarak ustalaşabileceğiniz çok çeşitli taktiksel seçenekler sunar.


Özellikler:

  • Renkli Bakireler Kadrosu: Her biri farklı büyülere ve yeteneklere sahip 8 benzersiz büyülü kızı keşfedin.
  • Stratejik Büyü Yapma: Rakibinizin saldırılarından kaçınırken onu vurmayı hedefleyerek göz kamaştırıcı büyüler ve mermiler fırlatın.
  • İlgi Çekici Oyun Modları: Versus Modunda yeteneklerinizi test edin veya Hikaye Modunun zorlu boss savaşları ve 70'ten fazla saldırı modeliyle bir yolculuğa çıkın.
  • Kilidi Açılabilirler ve Zorluklar: Yeteneklerinizin sınırlarını zorlayacak ekstra içerikleri ve isteğe bağlı zorlukları keşfedin.
  • Tuhaf Fantezi Estetiği: Kendinizi sevimli canavarlar, tuhaf mimari ve antik gizemlerle dolu bir dünyaya bırakın.
  • Destansı Film Müziği: Besteci Steel_plus tarafından hazırlanan ve her savaşın büyülü atmosferini güçlendiren büyüleyici JRPG esintili müziklerin keyfini çıkarın.
  • Çevrimiçi Savaşlar: Sorunsuz oyun için lobiler ve geri alma net kodu içeren çevrimiçi savaş ile dünya çapındaki oyuncularla yarışın.

Büyüyü Keşfedin:

İster deneyimli bir düellocu ister sihirli kız savaşlarına yeni başlayan biri olun, Maiden and Spell cazibe, strateji ve sihirle dolu büyüleyici bir deneyim sunuyor.


Sistem Gereksinimleri:


Bileşen Minimum
İşletim Sistemi Windows 7 64 bit
İşlemci 1.2 ghz
Ekran Kartı 512mb görüntü belleği
RAM 4 GB
Disk alanı 400 GB kullanılabilir alan


Oyunun İçinden Görseller:



İNDİRME KISMI


Yorum Gönder

0 Yorumlar