Bears In Space İndir

Bears In Space İndir


Genel Bakış

FPS Türünde Çığır Açan Bir Deneyim!


"Bears in Space" ile enerjinin doruklarına ulaş! İçindeki ayıyı serbest bırakıp her yere mermi yağdırmaya hazır ol! Uzaytronot Maxwell Atoms rolünde, DNA’sı Beartana isimli dişi ayı ile birleşmiş olan karakterinle, makine yağına susamış robot ordularının içine dal. Kurak arazilerden uzay karnavallarına, gizli antik tapınaklara kadar uzanan son derece çılgın ve eğlenceli bir yolculukta, önüne çıkan her şeyi havaya uçurarak ilerle ve Dünya’ya geri dönmenin bir yolunu bul. Ayrıca, vaktin olursa, mürettebatının geri kalanını da kurtarmayı unutma!

Enerjinin Tavan Yaptığı Oynanış!

"Bears in Space", dur durak bilmeyen, enerjinin tavan yaptığı bir oynanış sunuyor. Birbirinden acayip silah ve aletleri kullanarak robotları üretildiklerine pişman et. Havada iki kere zıpla, sağa sola atıl ve düşman mermilerinden sıyrıl, eski usul aksiyon oyunlarındaki gibi. Bal kavanozlarını mideye indir ve içindeki ayı öfkesini serbest bırak! Eşi benzeri olmayan DNA yapını avantaja çevirip, kadim Ayı Fu ile meşhur Kuma No Ken sanatlarını kullanarak robotları kes, biç ve parçalara ayır.


Evrimleşen Silahlar ve Ganimet Kasaları!

Mücadeleleri tamamla, ganimet kasalarını parçala, 25'ten fazla silaha ulaş, hepsini dene ve tarzını belirle! Bu silahlar öyle bildiğin silahlardan değil; düşman öldürdükçe evrimleşen silahlar! O yüzden hiç çekinme, önüne çıkana sık gitsin!


Her Türden Oyuncuya Uygun!

Nostaljik hisler peşindeysen veya eğlence dolu bir macera arıyorsan, hiç fark etmez. Bears in Space’in absürt aksiyon dünyasında her türden oyuncuya yer var. Ortalığı birbirine kat, bir yandan savaşırken bir yandan kıkır kıkır gül ve içindeki ayıyı serbest bırak! Hazır ol, çünkü tam anlamıyla olağanüstü bir FPS eğlencesi seni bekliyor!


Denemeye Hazır mısın?

Bears in Space ile maceraya atıl, aksiyonu ve eğlenceyi doruklarda yaşa!


Sistem Gereksinimleri:


Bileşen Minimum Önerilen
İşletim Sistemi Windows 10 64 bit Windows 10 64 bit
İşlemci 4 çekirdekli CPU @ 3,2 GHz (4. Nesil Intel Core i5 veya üzeri veya AMD eşdeğeri) 6 çekirdekli CPU @ 3,6 GHz (9. Nesil Intel Core i5 İşlemciler veya üzeri veya AMD eşdeğeri)
Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 970/GeForce 1060 veya AMD eşdeğeri (3 GB VRAM veya daha fazlası) NVIDIA GeForce GTX 1080 veya AMD eşdeğeri (8 GB VRAM)
RAM 8 GB 16 GB veya daha fazla
Disk alanı 23 GB kullanılabilir alan 23 GB veya daha fazla


Oyunun İçinden Görseller:



İNDİRME KISMI


Yorum Gönder

0 Yorumlar